Afspraak maken

Afspraak maken

Voor een goede gang van zaken stellen wij het zeer op prijs, als u voor het maken van een afspraak op het spreekuur, voor het aanvragen van een huisbezoek of een (herhaling-) recept, belt tussen 08:00 en 11:00 uur: 023-525 15 00.

Meestal duurt een spreekuurbezoek 10 minuten. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, laat dit dan aan de assistente weten, zodat daarmee rekening kan worden gehouden.

Bloeddrukmeting, bloedsuikerbepaling, controle op blaasontsteking, uitstrijkje maken en oren uitspuiten kunt u op afspraak door de assistente laten doen.

Belt u de assistente minimaal 24 uur van tevoren, als een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan.

De avond-, nacht- en weekendwaarneming op de spoedpost is bedoeld voor de problemen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

De telefooncentrale heeft een keuzemenu.
– voor spoedgevallen: toets 1
– om de assistente te spreken: toets 3

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek of slecht ter been bent. Een huisbezoek kunt u bij de assistente voor 11.00 uur aanvragen. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Letter Grootte