Andries Jonkhoff

Andries Jonkhoff

huisarts Big: 69035902301

Mijn naam is Andries Jonkhoff. Sinds 1999 ben ik huisarts in Haarlem. Ik heb de praktijk van mijn vader en opa overgenomen. Hiervoor heb ik klinische ervaring opgedaan in de chirurgie en de gynaecologie en verloskunde in binnen- en buitenland. Ik ben opleider van coassistenten van de VU. Het interessante aan het werk als huisarts vind ik dat het vak zeer afwisselend is. Het hebben van een langdurige band met de cliënten van verschillende generaties in een familie is erg waardevol. Mijn werkdagen zijn dinsdag woensdag, donderdagochtend en vrijdag. Mijn hobby’s zijn hardlopen, schaatsen en fietsen.

Geretta Hogendoorn

Geretta Hogendoorn

huisarts. Big: 19918395101

mijn naam is Geretta Hogendoorn. Met heel veel plezier mag ik mijn vak als huisarts uitoefenen. Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn hierbij twee belangrijke kernwaarden. Met andere woorden; niet alleen de klachten maar ook u als persoon zijn belangrijk. Daarnaast maak ik graag gebruik van de meest up-to-date kennis. U kunt bij mij terecht voor zowel kleine als grote klachten. Ik ontmoet u graag in de praktijk!

Mariëlle van Gaalen

Mariëlle van Gaalen

doktersassistent

Ik ben Mariëlle van Gaalen en met veel plezier werk ik als doktersassistent voor Huisartsenpraktijk A.R. Jonkhoff. Van maandag t/m donderdag zal ik u in de ochtend te woord staan voor het inplannen van afspraken, herhaalmedicatie en advies.

Yvonne Woertman

Yvonne Woertman

praktijkondersteuner somatiek